DTP, tekst, fotografie, bedrijfsbladen, Wordpress websites, (digitale) nieuwsbrieven

Websites en internetmarketing

wordpressProducties en marketing op papier maakt meer en meer plaats voor de mogelijkheden via internet. De Goeij Communicatie speelt daar vol op in door de trends te volgen en waar het van toepassing is te gebruiken in de communicatie en de marketing.

WordPress

Voor het maken van websites gebruik gemaakt van WordPress, een open community waarmee voor lage kosten prachtige resultaten te behalen zijn.  Door de vele plug-ins is er veel mogelijk met WordPress. Niet alleen voor websites, maar ook voor nieuwsbrieven via e-mail. Wordpress is gebruiksvriendelijk, up-to-date, kent een snelle laadtijd, veel mogelijkheden door plug-ins en is zoekmachine vriendelijk.

Responsive thema’s

Een theme is de basis van een WordPress-website. Veel ontwikkelaars hebben goed doordachte thema’s ontwikkeld, die te koop zijn voor gebruik als website, voor ongeveer 30 tot 60 Euro. Een responsive thema is goed te zien op alle gangbare internetbrowsers en op de schermresoluties die in omloop zijn. Het grootste voordeel wordt duidelijk als een responsive website op een smartphone wordt getoond. Een responsive website is automatisch zo aan een smartphone aangepast dat deze goed leesbaar en navigeerbaar te bekijken is. De techniek zit in het thema en daarvoor hoeft niets extra’s betaald te worden.

Let op: Google benadeeld een website die niet responsive is in de zoekresultaten.

Websites in WordPress door Wim de Goeij

Naast de eigen website zijn dit de momenteel functionerende websites die gebouwd zijn door en in onderhoud zijn van Wim de Goeij. Er zijn meer websites gemaakt, maar niet alles is meer actief.

 1. Advocaal
 2. Dé Boekendrukker van Nederland
 3. De Felsfabriek
 4. De Maasruiters Megen
 5. Gerard’s Klusbus
 6. Karin lips Wijnopleidingen en -advies
 7. MAT Afbouw
 8. Massagepraktijk Anneke Gunnewegh
 9. Mondhygiëne Tiel
 10. Van den Berg Marketing en Communicatie
 11. Van Mens tot Mens
 12. Vlichthus
 13. Wachttorenkijker
 14. Zorghoeve ‘t Binnenveld
Google Analytics, Google Adwords, Google Webmasterhulpprogramma

Een website is voor een bedrijf vaak niet voldoende in de communicatie met (potentiële) klanten. Belangrijk is dat de producten of diensten die men levert gevonden worden door degenen die bewust op internet zoeken of degenen die niet zoeken, maar wel geattendeerd worden op de producten of diensten. Internetmarketing via de producten van Google (Google Analytics, Google Adwords, Google Webmasterhulpprogramma) is dan een voordelige en absoluut functionerende oplossing om die doelen te bereiken.

De Goeij Communicatie maakt in stevige samenwerking met de klant gebruik van Google producten. Het gaat vooral om continuïteit.

Twitter, Facebook, LinkedIn, Google+, Tumblr

Afhankelijk van het bedrijf en de activiteiten kan social media zeer nuttig zijn bij de internetmarketing. De Goeij Communicatie past social media in de praktijk toe en kan van dienst zijn bij het effectief gebruik ervan.