Tekstschrijver én fotograaf voor complete artikelen

Website voor massagepraktijk

website_massage

Ik heb een Wordpress Responsive website gemaakt voor Massagepraktijk Anneke Gunnewegh in Maren-Kessel.

Basisthema WordPress

Het basisthema dat gebruikt is voor deze website is Dream Spa. Het theme is zeer geschikt voor een dergelijke website. Het geeft de juiste uitstraling en laat zich goed verwerken. Ik heb dit thema gevonden na het gesprek over de wensen en mogelijkheden van de klant.

Er zit ook een onderdeel in waarmee een webshop (Woocommerce) gemaakt kan worden, maar dat is niet gebruik in dit geval.

Fotografie en tekst

Voor het tonen van foto’s heb ik de gratis versie van Responsive Gallery With Lightbox als plugin geïnstalleerd. Deze werkt fraai en snel; ook op tablets en smartphones. Het is ook mogelijk om meerdere foto’s tegelijk te uploaden en dat is een belangrijk voordeel van deze plugin t.o.v. andere plugins op dit terrein.

De gebruikte foto’s heb ik zelf op locatie gemaakt (inclusief het portret op de homepage) en bewerkt. De basis voor de teksten op de website heb ik aangeleverd gekregen en bewerkt voor de website.

De website voor Massagepraktijk Anneke Gunnewegh is wederom een geslaagd voorbeeld van een goed functionerende responsive website voor een bescheiden prijs. De hosting en het onderhoud van de website wordt ook door mij uitgevoerd.

Website voor massagepraktijk

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *