DTP, tekst, fotografie, bedrijfsbladen, Wordpress websites, (digitale) nieuwsbrieven

Vaardigheden

Digitaal
Photoshop
Ik werk sinds 1995 met Apple computers en ook met Photoshop, het fotoprogramma van Adobe.
Indesign (CS6 Adobe)
In de beginjaren werkte ik met het DTP-programma QuarkXpress voor de computer van Apple. Vrij snel naar de introductie van Adobe Indesign ben ik overgestapt op dit programma.Inmiddels werk ik met CS6 van het Adobe totaalpakket, met daarin ook o.a. Illustrator en Dreamweaver. Ik beschik daarmee over hét totaalpakket in de grafische wereld en kan daarmee goed uit de voeten.
WordPress websites
Een aantal jaren terug ben ik mij meer gaan toeleggen op websites maken. Eerst in HTML en toen Joomla. Inmiddels concentreer ik mij alleen nog op responsive (geschikt voor tablets en smartphones) websites, gemaakt met het gratis en door velen gebruikte en ondersteunde platform WordPress. Door deze concentratie kan ik snel en voordelig een passende website (met de benodigde plugins) bouwen en onderhouden. Ik heb ook veel ervaring opgedaan met het vinden van het juiste hostingbedrijf voor mijn klanten.
Google Analytics en Google Adwords
Ik ben geen specialist, maar weet Google Analytics en Google Adwords (reclame maken via Google) en nog meer Google-producten goed te gebruiken. Er is een directe lijn met servicemedewerkers van Google.Als de eisen op dit gebied hoger liggen, kan ik daarvoor terecht bij specialisten op dit gebied.