DTP, tekst, fotografie, bedrijfsbladen, Wordpress websites, (digitale) nieuwsbrieven

Profiel

Wim_1Ik (Wim de Goeij; geboren in 1962) ben in 1990 begonnen als Wim de Goeij Freelancer. Daarna werd de naam Perkom Buro voor Personeelskommunikatie, omdat het maken van personeelsbladen de eerste jaren de belangrijkste activiteit was. Dit kwam voort uit mijn werk als personeelsfunctionaris. Het begon met de vraag of ik voor MAT Afbouw (waarvoor ik nog steeds werk) een personeelsblad wilde opzetten. Een volkomen verrassende vraag, maar wel een met een “lang antwoord”.

Nu voer ik de namen De Goeij Communicatie (Degocom) en Degoweb (De Goeij Websites). De laatste tijd profileer ik mij meer en meer onder mijn volledige eigen naam, vandaar ook deze website.

Het beste resultaat

In de eerste jaren (vanaf januari 1990) combineerde ik een baan in het personeelswerk met het maken van eerst één en iets later twee personeelsbladen. In mei 1993 ben ik helemaal zelfstandig geworden. De start was niet eenvoudig, maar het is gelukt. In de afgelopen 20 jaar heb ik heel veel mogen doen en veel geleerd.

Er is qua activiteiten heel wat veranderd in die 25 jaar. Dat alles heeft mij gevormd tot een allround communicatieman. Eerlijk, no-nonsense en hard werkend voor het beste resultaat voor mijn opdrachtgevers. Ik heb ervaren dat deze waarden langdurige relaties mogelijk maken. Mijn motto is dat ik niet alleen vandaag, maar ook morgen en overmorgen moet eten, en dat is een gezonde drijfveer om het altijd goed te doen voor degenen die de factuur betalen.

Samenwerking grafisch ontwerper

“Goed doen” wil overigens niet zeggen dat ik een “ja-knikker” ben. Mijn kennis en vaardigheden (en die van de partners waarmee ik samenwerk) breng ik graag in en dat wordt gewaardeerd. Er wordt intensief samengewerkt met grafisch ontwerper/vormgever Ron Rutten van Logo Grafisch Ontwerp.

Brede interesse

Ik heb een brede interesse, kennis en ervaring en veel inlevingsvermogen in uiteenlopende sectoren. Wie mij wil inzetten voor websites (idee, bouwen en onderhouden), interviews, het maken van foto’s en het schrijven van teksten nodig ik uit contact met mij op te nemen over de mogelijkheden.