Paardenpension website

Paardenpension website

Paardenpension websiteInmiddels weet ik heel wat meer van paarden en vooral van een paardenpension. Het werken aan de paardenpension website paardenpensiondegroot.nl heeft daarvoor gezorgd.

Ans en Lambert de Groot hebben een duidelijke visie op hoe een goed paardenpension er uit moet zien. Daar is het niet bij gebleven. Hun visie hebben zij uitgewerkt in een schone en moderne stal met daarin – en er om heen – alle faciliteiten waar paard en ruiter mee gediend zijn. De voorzieningen in Lithoijen zijn kwalitatief hoogstaand. Maar ook de kennis en betrokkenheid van het team mag zeker genoemd worden. Dat doen degenen die één of meerdere paarden gestald hebben namelijk ook.

One Page website

De opdracht om de fraaie prestaties van het paardenpension in beeld en tekst weer te geven op een goed vindbare website, die eveneens goed te zien is op smartphones en tablets, heb ik dan ook met plezier aanvaard. Tot dit moment hebben we vooral veel aandacht besteed aan de fotografie. Die is prominent aanwezig in het responsive basistheme One Page (van Mythemeshop). Het “verhaal” van het paardenpension is weergegeven in beelden.

De belangrijkste informatie en indrukken staan op de homepage. Wie meer wil weten kan naar een bericht. De gehele opzet is eenvoudig, maar doeltreffend en toch ook heel fraai. Daarmee past deze website bij familie De Groot.

Vindbaarheid Google

Uiteraard is er ook de nodige aandacht uitgegaan naar wat er verteld moest worden. De belangrijkste pagina voor de informatie en vindbaarheid in Google is die met de titel Paardenpension de Groot. Deze pagina met veel informatie, en optimale SEO, blijft derhalve altijd op de eerste plaats staan.

Deze paardenpension website is wat mij betreft wederom een goed voorbeeld dat ik, samen met de klant, een goede WordPress website tegen bescheiden kosten kan maken. Het voordeel is dat ik naast de techniek ook zelf zorg voor de foto’s en de tekst maak. Dat werkt snel en doeltreffend.

Paardenpension website

Paardenpension website