Tekstschrijver én fotograaf voor complete artikelen

Tekst

Illustratie_bij_tekstIk ben vooral ervaren als tekstschrijver voor bedrijfsbladen of personeelsbladen, folders, flyers, (digitale) nieuwsbrieven, jaarverslagen, commerciële brieven en websites.

Interview op locatie

Vanuit de functie van personeelsfunctionaris heb ik een natuurlijke nieuwsgierigheid voor wat mensen te vertellen hebben. Een interview op locatie leidt tot zeer leesbare human interest artikelen.

Ook het “vertalen” en uitleggen van allerlei onderwerpen is een sterk punt. Dit alles is in de loop der jaren ruim toegepast bij de productie van veel personeelsbladen en commerciële bedrijfsbladen.

Teksten (SEO) voor websites

Ik heb mij gespecialiseerd in teksten voor websites. Die zijn anders ingedeeld, met andere tussenkoppen, compacter en gericht op SEO. Op internet wordt ook anders gelezen dan bijvoorbeeld in een magazine. Dat principe komt terug in de teksten die afgeleverd worden.

Bedrijfs- en personeelsbladen

Ik heb veel ervaring in het combineren van interviews, fotografie en tekstschrijven tot artikelen in periodieke uitgaven als bedrijfs- en personeelsbladen. Er is in 30 jaar ruim ervaring opgedaan met personeelsbladen en talrijke (commerciële) uitgaven en nieuwsbrieven. Voor diverse bedrijven is een langlopend personeelsblad of bedrijfsblad gemaakt.