DTP, tekst, fotografie, bedrijfsbladen, Wordpress websites, (digitale) nieuwsbrieven

Interview en tekst

Illustratie_bij_tekstTekstschrijven is letterlijk de basis van de activiteiten van de Goeij Communicatie en ook vaak in de producties die afgeleverd worden.

Voor bedrijfsbladen of personeelsbladen, folders, flyers, nieuwsbrieven, jaarverslagen, commerciële brieven, websites en (internet)advertenties, zijn altijd goede teksten nodig.

Interview op locatie

Vanuit de functie van personeelsfunctionaris heb ik een natuurlijke nieuwsgierigheid voor wat mensen te vertellen hebben. Een interview op locatie leidt tot zeer leesbare human interest artikelen.

Ook het “vertalen” en uitleggen van allerlei onderwerpen is een sterk punt. Dit alles is in de loop der jaren ruim toegepast bij de productie van veel personeelsbladen en commerciële bedrijfsbladen.

Teksten (SEO) voor websites

Ik heb mij gespecialiseerd in teksten voor websites. Die zijn anders ingedeeld, met andere tussenkoppen, compacter en gericht op SEO (Search Engine Optimalisation). Het gaat op internet toch de vindbaarheid door Google en een goed in elkaar stekende tekst levert daar een positieve bijdrage aan.

Op internet wordt ook anders gelezen dan bijvoorbeeld in een magazine. Dat principe komt terug in de teksten die afgeleverd worden.

Bedrijfs- en personeelsbladen

Ik heb veel ervaring in het combineren van interviews, fotografie en tekstschrijven tot artikelen in periodieke uitgaven als bedrijfs- en personeelsbladen. Er is in bijna 25 jaar ruim ervaring opgedaan met personeelsbladen en talrijke (commerciële) uitgaven en nieuwsbrieven. Voor diverse bedrijven is een langlopend personeelsblad of bedrijfsblad gemaakt.

Eenmalige of periodiek uitgave

Het complete proces (redactie – artikelen produceren – fotografie – tekst redigeren – opmaak – printen of drukken – verzending) op weg naar een eenmalige uitgave of een periodiek is een specialiteit geworden. Continuïteit en het vasthouden van het kwaliteitsniveau bij periodieke uitgaven is altijd heel belangrijk geweest en dat zal ook zo blijven.

Gebruik maken van specialisten

Hoewel de kracht van De Goeij Communicatie ligt in het in één hand houden van de meeste activiteiten, is het regelmatig gebruik kunnen maken van andere specialisten erg nuttig. Dat zijn eveneens kleine zelfstandigen. Zeer gedreven, specialisten, die tegen eerlijke prijzen hun kennis en kunde inzetten.

Logo Grafisch Ontwerp

Met Logo Grafisch Ontwerp van Ron Rutten wordt al vele jaren succesvol samengewerkt. Ron is een begenadigd grafisch ontwerper, grafisch vormgever, webbouwer én fotograaf. Juist omdat wij niet dezelfde dingen doen, vullen wij elkaar prima aan en werken wij samen aan opdrachten.

Zie: www.logo.nl