Goede websites voor een lage prijs; ja, dat kán!

Goede websites voor een lage prijs

degoweb_site

Het bouwen en onderhouden van goed functionerende en aansprekende websites is voor mij een echte uitdaging geworden in de afgelopen tijd. Daarvoor heb ik mij gespecialiseerd in WordPress, omdat het met dit gratis  – en wereldwijd veel gebruikte basissysteem – goed mogelijk is om een puike website te realiseren tegen lage kosten.

Die concentratie op responsive (= automatisch aanpassing op tablets en smartphones) WordPress websites zorgt ervoor dat ik wat toegepast en geleerd is bij de ene website kan meenemen bij de bouw van een nieuwe website.

Specialisatie geeft meer inzicht in wat voor een bepaalde website de beste oplossing is en maakt sneller bouwen mogelijk. Hoe meer websites, hoe sneller er gewerkt kan worden.

Website van Mens tot Mens met extra werkzaamheden

De jongste website is die voor de Stichting van Mens tot Mens in Den Bosch. De vraag was of ik voor een bescheiden bedrag (de stichting heeft een klein budget) de bestaande website kon overzetten en aanpassen naar wat nu gevraagd wordt van een communicatieve website. Daar had ik wel ideeën over de prijs voor mijn werkzaamheden kon ik laag houden.

Dat kwam goed uit, want al snel bleek dat er extra werkzaamheden gevraagd werden. Bijvoorbeeld het ontwikkelen van een nieuw logo, nieuwe huisstijl (visitekaartjes, blocnotes, briefpapier) en een nieuwe kleine A6-folder, inclusief de levering van de gedrukte versies. Ook dit moest binnen het beschikbare budget gebeuren en ook dit is gelukt.

Daarnaast zijn de op de website gebruikte stockfoto’s door mij gezocht en aangeleverd en is de tekst op de homepage door mij verzorgd. Tijdens de nieuwsjaarbijeenkomst heb ik foto’s gemaakt van de bij de website betrokken mensen, om die te kunnen toepassen op de website. Het advies dat ik daaromtrent mocht uitbrengen werd daarmee overgenomen.

Daarom zeg ik:

Goede websites voor een lage prijs; ja, dat kán!

Meer weten? Neem contact met mij op en geef aan wat ik voor je zou kunnen doen.

Goede websites voor een lage prijs